لشت نشاء سرزمین خوشه های سبز برنج

پیشنهادات سازنده خود را با ما در میان بگذارید

طرز تهیه کلوچه سنتی فومن

طرز تهیه کلوچه سنتی فومن

مواد لازم برای مغز کلوچه:
روغن حیوانی یا کره :20گرم
روغن صاف : 90گرم
روغن مایع : 35 گرم
شکر دانه درشت : 500گرم
دارچین: 2 قاشق سوپخوری
هل : یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری
آرد : 300گرم
مواد لازم :
آرد : 1 کیلوگرم
جوش شیرین : یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پورد : یک هشتم قاشق چایخوری
روغن صاف قنادی : 240 گرم
روغن جامد :40گرم
روغن مایع :50گرم
زغفران آبکرده غلیظ : یک دوم قاشق چایخوری
آب : 400 میلی لیتر

 

طرز تهیه مواد میانی :
همیه شاول مواد میانی ار آماده کنید به این ترتیب که سه نوع روغن را به همراه شکر داخل همزن برقی ریخته و با دور خیلی کند و تیغه خمیرزنی همزن زده شود . این موادحتما باید با دور کند و به مدت نیم ساعت زده شود . در حین زدن شکر حل نشود چون حل شدن شکر باعث شیره دادن کلوچه می شود . دارچین ، هل و وانیل را هم اضافه کنید ودر آخر بعد از سبک شدن مواد آرد را اضافه نمایید
طرز تهیه خمیر کلوچه :
آرد ؛ جوش شیرین و بکینگ پودر را مخلوط کیند و داخل ظرف بزبگی ریخته و وسطآن را گود کنید. سه نوع روغن وزغفران را اضافه کرده و با آرد مخلوط کنید . آب را هم کم کم اضافه کنید تا مواد خمیر شود ( آب را به یکباره اضافه نکنید ) خمیر را روی سطح صاف کمی ورز داده و رویش را بپوشانید و در دمای محیط 20 دقیقه استارحت دهید و بعد یک گلوله 100 گرمی از خمیر را برداشته مانند چانه نان روی سطح میز صاف کنید و با دست باز کرده وسط آن را گود کنید از مواد میانی هب اندازه 40 گرم برداشته داخل خمیر بگذارید و خمیر را با دست جمع کنید ؛ اضافه ته خمیر را بگیرید . خمیر گرد به دست آمده را داخل سینی گذاشته و بعد از 5 دقیقه مهر را روی آن فشار دهید. دقت داشته باشید حتما مهر را داخل آرد بزنید وبعد روی کلوچه فشار دهید . با یک چاقوی تیز چند شیار کوچک روی کلوچه بزنید . روی کوچه تخم مرغ زده شده و زعفران بمالید و در صورت تمایل کمی خاک شیر بپاشید کلوچه زا داخل فر 260 درجه سانتی گراد که از نیم ساعت قبل خوب داغ شده است بپزید . بعد از خنک شدن داخل ظرف در بسته نگهدار ی کنید.

منبع: lashtenesha.vcp.ir